Отровното трио ще съди Караянчева. Ще има и трето издание на Великото народно въстанието

Стотици се се събират в „Триъгълника на властта“ в петък вечерта, за да поискат за 65-и път оставките на премиера Борисов, правителството и главния прокурор Гешев.

„Отровното трио“ ще съди председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Причината – днешното й изказване, че мафията и олигарси финансират “Отровното трио“ и протестите.

В понеделник ще заведем граждански иск срещу нея за 3000 лева. Парите ще отидат в ИСУЛ за дарение, обяви от трибуната адвокат Николай Хаджигенов.

Едно от постиженията на протеста е това, че за 65 дни ги научихме да работят под напрежение. Ние сме напрежението. Следващото голямо събитие ще бъде обявено в понеделник, съобщи още Хаджигенов.

Следим събитията, очаквайте информация, снимки и видео на живо.

Вероятно протестиращите ще станат повече в следващите часове, тъй като напоследък се събират повече хора след 20,30 ч.

В сравнение с т. нар. „Второ велико народно въстание“ от вчера, полицейското присъствие е значително по-малко и всъщност почти не се забелязва.

65-ата вечер на протеста с искане за оставките на правителството и на главния прокурор отново е под наслов „Нас не ни е страх“.

Под този лозунг протичат демонстрациите от 2-ри септември насам след безредиците и острите сблъсъци с полицията, които се случиха тогава.

Движението по бул. „Дондуков“ и „Цар Освободител“ се осъществява нормално, кръстовището на т.нар. „триъгълник на властта“ не е затворено.

 Ще има и трето Велико народно въстание, обяви адвокат Николай Хаджигенов от ”Отровното трио”.

Оф нюз, Фрог нюз, Факти БГ

 

Твоят коментар