Отровното трио вдига Велико народно въстание IV на 3 октомври

Четвъртото Велико народно въстание за оставка на правителството на Бойко Борисов, главния прокурор Иван Гешев и предсрочни парламентарни избори ще се проведе на 3 октомври от 17 часа, обявиха във видео на живо от протестния концерт на Орлов мост от Отровното трио – адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

Събитието отново ще е пред Президенството на площад Независимост.

„На 1 октомври е заседанието на комисията LIBE, на 5-и е заседанието на Европарламента по повод корупцията на правителството на Борисов, затова на 3-и ние се събираме отново да покажем тия „между 100 и 500 човека“, които близо три месеца вече сме по площадите и искаме оставки и ще получим оставки най-накрая. Чакаме ви“, заяви адв. Хаджигенов.

Според проф Минеков сега е времето хората да покажат съвестта и енергията си.

„Дори и желанието да ги премахнем тези трябва да бъде яростно. Трябва да ги премахнем и това ще стане само ако се съберем, ако сме достойни и направим всичко възможно затова“, добави известният скулптор.

Според него четвъртото Велико народно въстание ще се види от Европа, а именно Европа ще отсече краката на българската мафия.

„Нашето въстание продължава“, завърши Минеков.

Твоят коментар