Откровението на една любовница: За мен няма никакво значение дали е женен или не, важното е да не е беден

“ Пропаднала жена, грешница, проклетница, дано гориш в ада.“ – какво ли не съм чувала за себе си по мой адрес през последните години. Колко измамени съпруги ми звънят нощем: някои мълчат в телефона, други – кълнат, трети – плачат и ме умоляват: “ Не ни съсипвай семейството, имаме деца!“ Но защо трябва да ме интересуват децата ви? И от какво да се срамувам? Вашият съпруг ви мами, а не аз. И никой не държи никого на сила!

Със статуса на любовница живея от 23 годишна. Един си тръгва, друг идва – не търпя самотата и не мога да живея без мъж повече от два месеца. Не избирам нарочно семейни мъже, случайно ми се падат такива. Срещаме се, разговаряме – бързо се обвързвам. И изведнъж се оказва, че той е женен. Да вдигам скандали или да изпадам в истерия? Не, това е под достойнството ми. Нещо повече, ясно е, че тази любовна история няма да бъде вечна.

Лично аз харесвам статута си на любовница. Нямам никакви отговорности, не пера миризливи чорапи, не гладя ризи, нито пък им приготвям салати. Основното ми задължение е да бъда красива. Мъжете изневеряват предимно на жените си, защото те не се поддържат. По цял ден мислят какво да сготвят за обяд и вечеря, и не обръщат внимание на външния си вид. А аз винаги се старая да изглеждам добре. Красотата ми е моят продукт, който продавам на любовниците си. За мен няма никакво значение дали е женен или не, единствено ме интересува да не е бедняк.

Любовник, любовница – светът е изгнило място, и с тази мисъл трябва да се будите сутрин. Никога не съм вярвала, че партньорите си остават верни в брака. И не само мъжете, но и жените. Ако някога се омъжа, задължително ще си намеря любовник. Така животът ми няма да е скучен. Не смейте да ме съдите! Сигурна съм, че всички отегчени домакини мечтаят да имат любовник, но нямат кураж да си признаят и смелостта да сбъднат мечтите си.

Твоят коментар