Остава един месец за участие в регионалния фотографски конкурс Huawei InFocus Awards

Huawei обяви, че летният им регионален (Централна, Източна и Северна Европа) фотографски конкурс Huawei InFocus Awards е под надслов „Неоткритата красота“ (#undiscovered) и приема участници до 11 август. За целта трябва да изпратите своя снимка или видео, заснети с устройство на компанията, които да влизат в една от шестте категории, а ето и какви са наградите за челните места…

Конкурсът е разбит на 6 категории, като потребителите от България могат да се включат във всяка от тях. Петте снимкови категории са #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance и Storyboard, а шестата е за кратко видео и се нарича Life Now.

Организаторите ще наградят големия победител в конкурса с лаптоп Huawei MateBook 13, смартчасовник Watch GT и 10 000 евро, както и ваучер за $250 за Trip Advisor. Снимката му ще бъде представена и за седмица на официалната страница на TripAdvisor за редица държави. Победителите във всяка категория ще получат Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro, 2000 евро и $250 ваучер за Trip Advisor. Вторите места в различните категории ще получат Huawei P30 Pro, а тези на 3-то – Huawei P30.

Победителят от категорията „Награда на публиката“ ще получи Watch GT и Huawei P30 Pro.

Повече инфо тук – https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/bg/. 

Ако сте със смартфон на Huawei – планирате ли да се включите?


Източник: nixanbal.com

Добави коментар какво мислиш по темата!