НФСБ зове: На тези избори патриотите трябва да се явим обединени!

Вчера Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския Парламент. Това се посочва в позиция на НФСБ, разпратена до медиите.

„Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април.
Затова от НФСБ призоваваме: На тези избори патриотите трябва да се явим обединени
Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!
Против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система!“, посочват от партията на Валери Симеонов.

„Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!
Призоваваме Ви да загърбим миналото и да поставим основите на националното обединение на патриотичните сили!

Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10-ти май!“, задършва декларацията на партията.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар