Нови 3D макети представят очаквания дизайн на Google Pixel 4

Остават още няколко месеца до премиерата на новите смартфони Pixel 4 и Pixel 4 XL на Google, които все по-често се появяват в новинарския поток, включително с изображения. Новите кадри тук са 3D макети, генерирани от дизайнера Джонас Денерт (@PhoneDesigner) и изглеждат супер реалистично.

Изображенията представят лицевата и задната част на смартфона, като ни дават по-ясна представа как ще изглежда Pixel 4. Отзад виждаме квадратния модул за основната камера, която вече чухме, че ще бъде тройна – стандартна, втора с телеобектив и 3D ToF сензор. 

Отпред няма да има ноч, а по-дебела горна част, което не стои особено добре, но пък изглежда е компромис, за да бъдат прикрити там двете селфи камери, слушалката и сензори. 

Е, Google определено няма да променят света с дизайна на смартфоните си, но да се надяваме, че Pixel 4 и Pixel 4 XL ще са симпатични на живо, а и най-важното – ще запазят и дори подобрят качеството на страхотните камери от Pixel 3 и ще предложат допълнителни причини да завиждаме на страните, в които устройствата се предлагат официално. 

Google Pixel 4 XL vs Apple iPhone Xs Max

По-горе виждате и изображение, което съпоставя Pixel 4 XL с iPhone Xs Max с цел сравнение на размерите. 


Източник: nixanbal.com

Добави коментар какво мислиш по темата!