Нови изображения разкриват четирите смартфона Mate 30 на Huawei

Остават само три дни до световната премиера на новите смартфони в серията Mate 30 на Huawei и въпреки че вече чухме какво ли не за тях, ето още една порция изображения на всички модели. Изглежда по традиция и този път ще видим цели 4 устройства – основната двойка Mate 30 и Mate 30 Pro, олекотената версия Mate 30 Lite и проектираната съвместно с Porsche Design Mate 30 RS. 

Изображенията тук идват от @evleaks, така че би трябвало да няма изненади и разминавания. 

Huawei Mate 30 Pro

Топмоделът Mate 30 Pro ще има четворна камера и силно извит дисплей, който условно наричаме Waterfall Display, защото сякаш се стича към двете страни като водопад. 

Вижда се и широкият ноч в горната част на екрана. 

Mate 30 Pro

Mate 30 Pro

Huawei Mate 30

Mate 30 е позициониран под Mate 30 Pro и от изображението по-долу виждаме, че ще има екран без извивки и с по-тесен ноч, който вероятно крие селфи камерата + 3D ToF сензор. 

Вижда се и жак за слушалки. 

Mate 30

Huawei Mate 30 Lite

Mate 30 Lite е модел от среден клас, който изглежда ще има четворна камера, скенер за пръстови отпечатъци, който не е в дисплея, както и изрязана в екрана селфи камера вместо ноч. 

Интересното е, че този апарат изглежда идентичен с обявения по-рано през лятото Huawei nova 5i Pro. 

Mate 30 Lite

Porsche Design Huawei Mate 30 RS

Премиум версия с брандинга и духа на Porsche, базирана на Mate 30 Pro. 

Mate 30 RS

Mate 30 RS

Припомням ви, че официалната премиера на тези смартфони е 19 септември в Мюнхен. Засега обаче нямаме индикации, че те ще се продават в България.


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар