Новите слушалки Samsung Galaxy Buds+ вече се продават в България за 329 лв.

Samsung представи новите си безжични слушалки заедно с моделите Galaxy S20 и Galaxy Z Flip преди няколко дни, а днес обяви, че продажбите на Galaxy Buds+ в България вече стартират. Цената е 329 лв. 

Новите Galaxy Buds+ не се различават особено от оригиналните от миналата година, като предлагат сходен дизайн в цветовете черно, бяло и светлосиньо.

 

Аксесоарът е създаден в партньорство с AKG и разполага с двупосочни динамични високоговорители и 3 микрофона. Поддържат и функцията „Ambient sound“ за регулиране на фоновия шум, но не и активно шумопотискане. 

6 galaxybudsplus black side

Другата ключова новост е подобреният живот на батерията – вече 11 часа с батерията на самите слушалки + допълнителни 11 часа заряд от калъфчето им. При презареждането има опция за 3 минути Galaxy Buds+ да получат енергия за 1 час ползване или за 10 минути – 3 часа. Разбира се, остава безжичното зареждане на калъфчето. 

От Samsung обявиха, че приложението за контрол на новите им слушалки Buds+ е съвместимо и с iOS.

8 galaxybudsplus color variation all

Galaxy Buds+ вече се продават у нас в черно и бяло, а от края на февруари и в светлосиньо. Цената е 329 лв. – т.е. около 60 лв. повече спрямо цената на първите Galaxy Buds в момента.

Припомням ви, че Galaxy Buds+ идват като подарък за 1500 от закупилите Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra на предварителна поръчка. 


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар