Неописуема трагедия и прокоба! 26-годишна лекарка от Варна загина при меле с мотор край Звездец

26-годишната д-р Мериян Радева от Център за спешна медицинска помощ във Варна е загинала при катастрофа с мотор на разклона до с. Младежко край Малко Търново, пише Флагман.БГ.

Младата лекарка се забила с пистовия си мотор в мантинелата, след като навлязла с несъобразена скорост в остър десен завой в посока Бургас.;

Трагедията е станала вчера около 16 ч. Д-р Радева не е била част от групата мотористи, която е минала малко след инцидента. Тя е получила изключително тежки травми вследствие на инцидента и състоянието ѝ не е било съвместимо с живота.

По информация на Флагман.БГ тя е завършила Медицинския университет във Варна, след което е постъпила на работа в Центъра за спешна медицинска помощ в морската столица. Тя е била със специалност „Обща медицина”.

Най-вероятно починалата красавица Мериян Радева е пътувала към София, за да се присъедини към шествието за толерантност на пътя и в памет на починалите в катастрофи, което се проведе в събота вечер.

Нелепото е, че точно тя като лекар в Спешна помощ е спасявала животи на хора, пострадали на пътя.

Младата лекарка е родом от Разград. Близки я описват като изключително лъчезарна и отдадена на работата си.

Пистовите мотори за нея били страст още от ученическите ѝ години. Обичала рокерските компании.

Екипа на Центъра за спешна медицинска помощ във Варна са потресени от внезапната загуба на своята колежка.

Д-р Радева от край време е зовяла за толерантност на пътя дори и през профилите си в социалните мрежи. Само преди дни красавицата е написала следното:

„Да погледнем още веднъж за да не станем убийци! Нека бъдем много внимателни при шофиране!“

Флагман, Блиц

Твоят коментар