Ненков: Подиграваха се с вируса и горяха маски, а сега говорят за неадекватност

Забелязвам, че много хора се надпреварват, кой повече ще употреби думите неадекватни мерки. Днес например, вицепрезидентката забелязала, че на картата на България има само червени зони и “трябвало адекватни мерки”. Това написа на страницата си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, който остро разкритикува вицепрезидентът Илияна Йотова.

„А дали вицепрезидентката е забелязала, че цяла Европа и САЩ е една червена зона?! Не им ли е неудобно на тези, които пролетта се подиграваха с вируса, горяха маски, демонстративно не спазваха никакви мерки, опозицията в парламента правеше и продължава да прави всичко възможно да саботира неговата работа, а някои изказаха подигравателно мнение, че имало два щама на COVID-19, сега да говорят за неадекватност“, пита той.

 

 

„Ето това е неадекватност: да седиш отстрани и критикуваш, без една дума да кажеш какви са мерките които мислиш, че са “по-адекватни”, защото е лесно и не носиш никаква отговорност. Разбира се, че винаги има пропуски и сигурно винаги може да се направи още, но, ако има нещо наистина неадекватно, е да се опитваш да разделяш хората и да не можеш, поне за миг да погледнеш отвъд собствения си егоизъм“, отсича Ненков.

Твоят коментар