Нека бъде светлина. Нека бъде произведена в България

Да си намалиш сметката за ток е лесна работа, ако плащаш по стопански цени и се свържеш с “Гранд Енерджи Дистрибюшън”. От тях ще получиш сертификат, че ползваш българска енергия.

“Гранд Енерджи Дистрибюшън” е надежден търговец на електрическа енергия с 10 – годишно присъствие на пазара.

Авторитетната грамота ни напомня, че особено в условията на криза обединението на българските производители и търговци е ключово не само за отстояването на българската икономика, но и важно за това колко социална държава можем да бъдем. Работата на всички компании е силно затруднена по време на пандемията, а голяма част от тях са подложени на истинско изпитание.

Малко солидарност, а дори и само морална подкрепа ще бъде в полза на всяка компания. А от „Гранд Енерджи Дистрибюшън“ са се погрижили освен сертификата, клиентите им да получат атрактивно ценово предложение и да излязат на свободния пазар лесно и в по – добра позиция.

Грабни с до 20% по – добра цена. Не пропускай момента.

Не пропускайте да вземете решение бързо, защото високите сметки за електрическа енергия в студените месеци вече чукат на вратата. Цялата процедура за Вас ще отнеме няколко минути в рамките на 2-3 дни, а ползите са безспорни. Дори крайният срок да е чак през юни защо да не спестите до 20% от месечния си разход или дори само напрежението от последния момент.

Всяка компания сама решава, но “Гранд Енерджи Дистрибюшън” е насреща с надежден съвет, подкрепа и атрактивно предложение.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар