Нана се изповяда пред ТВ публиката: загубих майка си

Тв водещата Нана Гладуиш загуби майка си. За тежката раздяла в живота й тя разкри в предаването си „Съдебен спор“. „Не знам дали съм добре. Знаете, че много рядко си позволявам да изпадам в лични излияния, като изключим битките ми с рака. Но днес имам нещо да ви кажа, просто майка ми си отиде от този свят“, проплака тя.

Припомняме ви, че възрастната жена страдаше от алцхаймер.

Нана продължи емоционалната си реч.

„Много ми е тъжно и не е редно вас, зрителите, да занимавам с това, но ще си позволя да кажа, че аз съм това, което съм, благодарение на моята майка. Тя беше един много галантен, много интелигентен човек, който свиреше на китара, на хармоника, на цигулка, на мандолина… Рисуваше и… много неща мога да кажа още за нея“, сподели Нана.

В изповедта си водещата разкри нещо за първи път, а именно това, че е заеквала като дете. „Няма да забравя как майка ми по специални препоръки ми помогна да спра да заеквам в този живот. Защото аз не можех да си кажа дори името“, разказа още Нана и продължи:

„Пишеше фантастично, а аз до 8 клас само преписвах нейните теми и много й завиждах, защото беше много умна, а аз мислех, че съм тъпа. Беше много забавен човек, караше ме да спя с учебниците под възглавницата, защото ми казваше, че на човек мозъкът му работи дори и на сън. Много неща мога да кажа за нея… Обичам те, мамо… Спомените са най-важното нещо в момента, в който загубиш един човек. И не само тогава!“, завърши емоционалната си изповед Нана Гладуиш.

Източник: Ретро

Твоят коментар