Мъж изби зъбите на бившата си, докато блудства с нея

По обвинителен акт на Районната прокуратура в Свиленград е осъден 26-годишният Р.И. В града извергът изнасилил 29-годишна жена, при което й е била причинена средна телесна повреда, изразяваща се в травматично избиване на два зъба, както и за това, че по същото време и място е нарушил Заповед за защита срещу домашно насилие. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Районен съд – Свиленград е наложил на Р.И. наказание от три години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим. Делото се е разгледа по реда на съкратеното съдебно следствие, като подсъдимият е признал всички факти и обстоятелства от обвинителния акт.

Установено е, че Р.И. и пострадалата жена били в близки отношения преди време, но често се карали. Подсъдимият нанасял побой на жената, поради което тя завела дело срещу него в Районен съд –Свиленград.

Със съдебно решение била издадена Заповед за защита срещу домашно насилие, с която му се забранявало да доближава пострадалата за срок от 18 месеца. Въпреки това, в този срок, Р.И. отишъл в жилището, обитавано от пострадалата, като поискал от нея интимен контакт. След получен отказ и оказаната съпротива от пострадалата, Р. И. отправил заплахи, нанесъл й побой и избил два зъба и я изнасилил.

Твоят коментар