Мис България: Какво се случва с убиеца на Милен Цветков?


Актуалната носителка на короната „Мис България” Радинела Чушева си спомни за Милен Цветков, който бе убит в катастрофа навръх Великден тази година.

Миската видяла един от билбордовете със снимка на покойния журналист и се сетила за случая. Радинела изля душата си в инстаграм, видя Lupa.bg.

„Сега попаднах на тази снимка, която направих на „Черни връх“. И си казвам: какво стана с този случай, защо никой вече не го помни?! Не е ли редно да се търси справедливост? Не познавам Милен Цветков лично, но като студент, завършил „Медии и икономика“, не виждам по-добър и истински човек, от този журналист! Масово са продажни мутреси или платени „журналчета“. Докато той беше истински… Адски ми е тъжно!

Дори аз се ОТКАЗАХ от тази професия! (Искам да се извиня предварително на качествените журналисти, които се трудят ден и нощ, полагат огромни усилия за тази професия) … НО… в тази държава всичко е… „имам човек“. Явно въпросният убиец Кристиян или както му е името, има човек и всичко му е 6! И да добавя думи на Слави Трифонов: „Е нема такава държава!“ – написа днес Радинела Чушева (Правописът е запазен – б.а.).

Припомняме, че на 19 април – навръх Великден, 21-годишният Кристиан Николов, който шофираше с коктейл от наркотици в кръвта и превишена скорост, се вряза в колата на Милен Цветков, спрял на червен светофар. Записи от видеонаблюдението показват, че Кристиан Николов дори не е опитал да спре или да избегне сблъсъка.

Наказанието, което предвижда законът за това, е от 15 до 20 години затвор или доживотен затвор. В момента Кристиян е в ареста.

Лупа БГ

Твоят коментар