Минеков: Преди пето Велико народно въстание правителството трябва да е паднало

Преди пето Велико народно въстание правителството трябва да е паднало. Нека видим какво ще стане утре. Това заяви членът на „Отровното трио“ Велислав Минеков в ефира на bTV.
Отровното трио коментира обществените събития и вчерашното четвърто Велико народно въстание. Националният протест премина без ескалации. Хронологията му може да проследите тук. Обобщението на вчерашните събития – тук.

„Когато обяснението в обществената глава минава през стотинката, значи има огромна повреда в обществения мозък. Той е изравняван, гладен много дълго време, за да може да си обяснява всяко едно събитие през парите. Парите са хубаво нещо, но не трябва да са следствие от труда. Днес сме на площада, утре ще ни оплюят, много важно. Но когато обяснението за всичко са пари, повредата е голяма“.

Дали ще правят партия не посочиха ясно. Категорично обаче заявиха, че е важно всички на площада да се политизират и да станат част от активния обществен оборот и да се „качат на асансьора“, който качва хора в Народното събрание на всеки четири години.

Твоят коментар