Меган Маркъл предупреди кралското семейство: Няма да мълча

Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, заяви, че не могат да очакват от нея да мълчи, ако кралското семейство играе активна роля в разпространяване на „вечни лъжи“ за нея и съпруга ѝ принц Хари.

В интервю за известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри, което ще бъде излъчено в Съединените щати в неделя, Меган Маркъл била запитана как би се почувствала, когато от кралския двор чуят да говори за „нейната истина“.

Херцогинята на Съсекс отговорила, че не могат да очакват след всичко случило се те да мълчат, при положение, че кралското семейство има активна роля в разпространяването на лъжите.

Меган допълнила, че дори и това да доведе до загуба на „неща“, както се е изразила, то много вече е било загубено.

Бъкингамският дворец провежда разследване на твърденията, че Меган е тормозила персонал на кралското семейство. „Таймс“ пише, че е било направено оплакване през октомври 2018 г., след като Меган и Хари са напускали двореца Кенсигтън през май същата година.

Има изтекла информация, че Меган изгонила двама лични асистенти от домакинството и нанесла „морална травма“ на трети.

Херцогът и херцогинята на Съсекс прекратиха ролята си като високопоставени членове на кралското семейство през март 2020 година и сега живеят в Калифорния.

 

Двучасовото интервю на Меган и принц Хари ще се излъчи в САЩ по CBS в неделя вечерта на 7 март и във Великобритания в 21:00 часа /лондонско време/ в понеделник на 8 март по ITV.

 

В съобщение от CBS се казва, че в интервюто Меган ще говори за брака си, как е влязла в кралското семейство, майчинството и как живее под толкова силен обществен натиск. Тогава принц Хари ще се присъедини към нея и заедно ще разкажат как миналата година са решили да се преместят в САЩ и за бъдещите си планове.

 

В откъс от встъпително интервю херцогът на Съсекс прави паралели между кралското и социалното отношение към майка му, принцеса Даяна и Меган. Според Хари, докато той и Меган не са решили да се оттеглят като високопоставени членове на кралското семейство, той се страхувал, че историята може да се повтори.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар