Марта Вачкова не е на себе си: Разделя се с дъщеря си

Марта Вачкова е тъжна и много горда!
Марта Вачкова се разделя с дъщеря си за дълго време. Защото красивата Рада Миладинова заминава да продължи образованието си в Португалия.
Марта Вачкова се разделя с дъщеря си
Тя ще учи в чуждата страна шест месеца. Щерката на любимата на българите актриса избра да стане художничка и ще изучава плакат и визуална комуникация в Националната художествена академия.

Марта Вачкова за първи път ще се раздели с дъщеря си, а двете имат много силна връзка. Актрисата има влошени отношения с бащата на единственото си чедо от години и затова почти сама е отгледала детето си.
Приятелите на Марта са убедени, че тя ще се обажда минимум по пет пъти на ден на дъщеря си, за да е сигурна, че е добре на другия край на Европа.
На летището Рада бе изпратена и от баба си, съпругата на Григор Вачков-Силвия.
Марта със сигурност ще бъде много тъжна, но едновременно с това има и повод за радост.

 

Защото от тази вечер стартира новият, осми сезон на „Откраднат живот”, чието заглавие е „Кръвни връзки”.
А нейната сестра Жекова отново ще бъде една от главните героини в хитовата поредица.
Днec щe имa пpeмиepa c фeнoвe и жypнaлиcти нa пъpвитe cepии oт лекарската сага и излoжбa cъc cнимĸи нa aĸтьopитe. B нoвия ceзoн нa поредицата ce вpъщaт няĸoи oт cтapитe любимци нa зpитeлитe ĸaтo Димo Aлeĸcиeв и Александър Алексиев.
Eпизoдичнa, нo зaпoмнящa ce poля щe имa и невероятната Aня Πeнчeвa, ĸoятo c paдocт пpиe дa ce cнимa в пopeдицaтa, пише hоtnеwѕ.bg.

„Щастлива съм! Благодаря на всички, които духом бяха с нас!”, написа Марта Вачкова във фейсбук профила си, ден след 60-тия си рожден ден, който празнува на 29 юли.
И с тези думи актрисата, позната и като сестра Жекова на почитателите на сериала „Откраднат живот”, обобщи съвършено точно радостта си и се отдаде на ваканцията си на родното Черноморие. Вече от няколко дни Марта се радва на слънце и разходки с яхта, а компания й правят нейни приятелки и разбира се, любимия й Владо Пенев, с когото си партнират в популярната сапунка. Двамата бяха кумове на сватбата на бизнесмена Николай Вълканов и любимата му Румяна Георгиева край Бургас, а водещ на партито бе Юлиан Вергов, който също играе доц. Банков в „Откраднат живот”.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар