ЛИЧНА ДРАМА: “Спах с шефа – ето какво беше преживяването”

Пет жени разказват за плюсовете и минусите на аферите на работното място

Може да се окаже доста трудно да не мислиш за продължаване на нещата, когато искрите между теб и шефа ти започнат да хвърчат.

Д-р Дженифър Фрийд, брачен и семеен терапевт, твърди, че единственият начин нещата да проработят е връзката ви да бъде официална. “Ако можеш да бъдеш открита и гордо да говориш за интимната си връзка, тогава нещата вероятно ще се развият положително,” казва Фрийд. “Във всички останали случаи правиш самоунищожителен избор.”

Ако се чудиш какво е усещането да спиш с шефа си вечерта и да го видиш на работа на следващия ден, прочети историите на тези пет дами:

Смятам, че наистина ще започнем връзка

“Честно казано беше въпрос на време. По време на интервюто ми флиртувахме нон-стоп, а когато той ме нае, ми даде личния си телефонен номер. Бях негова асистентка в рамките на два месеца, преди да се окажем в един бар, пиещи шотове. Това доведе до целувка.

Оттам нататък нещата се развиха скоростно и вече имаме официална връзка. Още не сме споделили на никого в офиса. Отведох го у дома за празниците, семейството и приятелите ми го познават. Мисля, че някой ден ще се оженим. Не беше добра идея да започвам връзка точно с шефа си, но не можеш да заповядваш на чувствата си.” – Марси Д., 31.

Обвинявам коледното парти за случилото се

“Коледните партита никога не са добра идея. Оказах се доста пияна и прекарах нощта с шефа си. Никой от нас не изпитваше привличане или някакви по-дълбоки чувства към другия преди това.

Беше просто секс на пияна глава и на следващия ден и двамата се събудихме доста смутени. Страхувах се, че ще ме уволни. Шефът ми пък се страхуваше, че ще разкажа на колегите за случилото се.

Беше толкова странно през първите няколко месеца, защото аз му докладвам директно и се срещаме веднъж в седмицата – само двамата. Няколко месеца по-късно и двамата се успокоихме и решихме да оставим тази история в миналото.

Мина година и най-накрая започнахме да се държим нормално. Никога не бих го направила отново с шефа си. Дори няма да стъпя на следващото коледно парти.” – Лиз Х., 29.

Знаех, че и преди е спал със служителки, но пак се поддадох

“Шефът ми има репутация на сваляч. Слуховете из офиса гласят, че е спал с поне пет служителки. Освен това е много привлекателен. Някак си имах усещане, че ще се забъркам с него още преди нещата да се случат.

Знаех, че ще бъде еднократен романс и че нищо сериозно няма да излезе от това. Беше като всяка друга забивка за една нощ, с изключение на факта, че се случи с човек, когото виждам всеки ден.” – Мишел У., 33.

Направих го точно преди момента, в който планирах да напусна работа

“Бих нарекла секса с шефа си секс за отмъщение. Планирах да напусна в рамките на месец-месец и нещо, защото шефът ми се държеше отвратително, а и аз исках да се погрижа за кариерното си развитие другаде. Смятах, че ще е забавно да спя с него и после да напусна, защото той е доста секси. Просто е секси задник.

Поканих го да излезем да пийнем по нещо, а после спах с него. Две седмици след първия и единствен път, в който правихме секс, напуснах. Случи се точно преди празниците, така че той нямаше възможност да намери някой, който да ме замести за известно време. Никога не съм говорила с него след това.” – Деби С., 31.

Това е най-дълбоко пазената ми тайна

“Спя с шефа си от две години. Не излизаме по срещи, но имаме доста установени взаимоотношения. Никой в офиса не знае за това и докато работим се преструваме, че дори не сме приятели. Това прави живота ми по-интересен. Кара ме да се чудя дали и други хора в офиса спят със своите шефове.” – Кари Ф., 27.

Източник и снимка: romantika.bg

Твоят коментар