ЛИЧНА ДРАМА: След смъртта му разбрах, че съм живяла с чудовище

До този момент бях преживяла няколко сериозни изпитания и загубих много членове на семейството си. А Джон още първия ден ми каза, че родителите му са загинали в катастрофа и много му липсват. Тогава вярвах, че срещата ни е знак от съдбата.

Много години по-късно се оказа, че това е истина, но Джон говорел за родителите, които са го осиновили, а не за биологичните.

За кратко време връзката ни стана сериозна и скоро се преместихме в Санкт Петербург, където започнахме съвместен живот. Всичко течеше без проблеми до 2009 г., когато открих профила на Джон в сайт, специализиран за търсене на партньори за секс. Толкова се ядосах, че го помолих веднага да напусне дома ни. Джон ме умоляваше да се успокоя и да му дам още един шанс, но аз бях категорична. Разочарована от това, което открих, потърсих утеха в алкохола и хапчета за успокоение. Една вечер Джон ме причака на улицата и ме нападна с ножа, който носеше. Успях да избягам и поисках съдебна забрана да ме доближава. Спях два часа през нощта, а през останалата част от времето чаках с ужас Джон да нахлуе и да ме убие.

Годините минаваха, а от него нямаше никакви новини, докато един ден разбрах, че се е обесил в хотел в Орландо.

В желанието си да науча нещо повече, успях да се свържа по телефона с биологичните му родители и след кратка пауза научих какво се е случило години след раздялата ни. Преди време Джон е бил обвинен от бившата си приятелка, след като й изпратил на имейла мъртво прасе като заплаха, а в порно сайт е публикувал нейни интимни снимки. През 2015 г. е бил обвинен в сексуално насилие над три жени, едната от които по това време му била годеница, но делото не успяло да се разреши и така прекарал само три месеца в затвора.

Кенди

По материали на: sitel.com.mk

Твоят коментар