ЛИЧНА ДРАМА: Свекървата ми предложи да направя аборт – откровението на една нещастна снаха

Здравейте, обръщам се към вас с надеждата, че ще ми помогнете да се справя с тежката ситуация, в която се намирам. Омъжена съм от три години. Бракът ми беше сключен по любов, познавах семейството на бъдещия си съпруг и ми се струваше, че сме подходящи един за друг.

Здравейте, обръщам се към вас с надеждата, че ще ми помогнете да се справя с тежката ситуация, в която се намирам. Омъжена съм от три години. Бракът ми беше сключен по любов, познавах семейството на бъдещия си съпруг и ми се струваше, че сме подходящи един за друг. Знаех също, че майка му е властна жена, но нямах ни най-малка представа как това ще се отрази на живота ми. Ужасът започна, когато ми предложи да си сменя работата, защото не ми плащали достатъчно. Това беше първият ни сблъсък и не след дълго последва и вторият.

След сватбата дълго време не можех да зачена. Съпругът ми имаше здравословни проблеми, но бях готова да изчакам, докато се излекува. Свекърва ми обаче не се примири с положението и директно ме обвини, че аз нося отговорност за състоянието на мъжа си. Оттогава не си говорим. Слава Богу, шест месеца по-късно със съпруга ми напуснахме дома й. И двамата бяхме убедени, че съжителството с нея ще разбие нервите и брака ни. За съжаление терорът не спря дотук. Свекървата измъчваше не само мен, но и сина си. Тя вярваше, че е нормално да звъни посреднощ и да го занимава с личните си проблеми.

Не спира да го тероризира, а в замяна той й отвръща с омраза. В резултат на всекидневното напрежение съпругът ми рухна психически. И ето че сега отново се налага да воюваме с нея. Наскоро научихме, че най-накрая след толкова мъки съм забременяла. Когато свекървата разбра, че ще става баба, моментално дойде у дома и още от вратата се развика, че щом родя, тя ще отгледа детето ми. В противен случай по-добре било да направя аборт. Разбира се, със съпруга ми нямаме никакво намерение да й дадем бебето си, но честно казано не знам как ще се преборя с тази зла жена.

Източник: Лична Драма

Твоят коментар