ЛИЧНА ДРАМА: По дяволите, всички мъже ли изневеряват на съпругите си?

Омъжена съм от три години. След сватбата забременях, но бременността ми беше сложна и мъчителна. Почти девет месеца прекарах на легло и ако не беше подкрепата на съпруга ми, трудно бих се справила психически и физически. Днес синът ми е на три години, а аз отново очаквам дете. Лекарите казаха, че ще е момиче, което силно разстрои половинката ми. Според него истинските мъже правят само момчета. С Красимир, съпруга ми, живеем в апартамента, който родителите ми ни подариха като сватбен подарък. Миналия месец заминах с майка си и сина си на почивка. Мама е лекар, затова съм спокойна, когато тя е с мен. Красимир не пожела да дойде с нас. Оправда се, че има служебни ангажименти, които го възпрепятстват да пътува.

Но преди дни сестра ми ми звънна по телефона, а от гласа й усетих, че е много притеснена. Съвсем накратко ми каза, че е намерила непознато момиче у дома. Съпругът ми се оправдал, че това е негова близка роднина, но тя отказала да слуша идиотските му оправдания. Малко по-късно си помислила, че може би е избързала и си е създала погрешни изводи, затова се обадила на обща приятелка, с която споделила подозренията си. Оказало се, че приятелката ми отдавна знае, че Красимир си има любовница, но се е страхувала да ми признае, защото съм бременна. Видяла ги в ресторанта, целували се публично, без да им пука за мнението на околните. Приятелката ми не издържала: приближила се до тях и поискала обяснение от мъжа ми за непристойното му поведение. Със спокоен глас, той й казал да си мълчи, за да не унищожи брака ни.

Резултат с изображение за он меня обманул

Оттогава не съм на себе си. Здравословното ми състояние се влоши и мама ме предупреди, че ако продължавам така, има опасност да загубя дебето. На моменти ме връхлитат ужасни мисли, но не искам да оставя сина си сирак. Той е моят лъч светлина. Когато разбра, че съм научила истина, Красимир дойде при мен и ми поиска прошка. Според него аз също имам вина, защото вечно лежа в болницата, а той не бил от желязо… Родителите ми ме съветват, че всичко се случва в живота и не трябва да разбивам семейството си заради една изневяра. Мама ми каза, че баща й също не е бил светец, но въпреки това е имала щастливо детство. По дяволите, всички мъже ли изневеряват на съпругите си? Как да спася семейството си? Ще имам ли сили да простя коварната измяна на половинката си?

Източник: Лична Драма

Твоят коментар