ЛИЧНА ДРАМА: Позволих на наркотиците да ме разделят завинаги със сина ми

Наближава Рождество Христово, а мъката в душата ми е все така неутешима. Днес искам да споделя с читателите една история. Това е история за суровата реалност на наркоманите и техните семейства. Смъртта от предозиране е често срещано явление и винаги настъпва внезапно, защото роднините, особено родителите, до последно вярваме, че нашите деца ще успеят да победят ужасната зависимост.

Синът ми Марин беше само на 22, но отдавна се бореше със зависимостта си. Преди известно време премина през няколко курса на лечение, дълго време беше чист и не използваше никакви наркотици. Въпреки това, в навечерието на Рождество, той си отиде завинаги от този свят. Никога няма да забравя зловещия ден, когато ми съобщиха, че синът ми е починал от свръхдоза. Без никой от нас да подозира, отново е започнал взима наркотици. Знаех, че няма бивши наркомани и все пак се надявах, че момчето ми ще победи ужасната зависимост. Никога досега не съм изпитвала такава болка.

Научавайки зловещата вест, съм припаднала и дълги часове съм била в безсъзнание. Щом дойдох на себе си, поисках да видя детето си за последно, но полицаите не ми позволиха да вляза в стаята му. Не можах да го прегърна за последен път – дори ТОВА ми отне проклетият хероин! Никой не трябваше да го докосва, докато криминалистите не направят всички тестове – трябваше да определят точно каква субстанция е използвал. Марин беше моят живот. Той имаше сила и воля, но остави хероинът да го убие. Защо се върна отново към него? Защо не можа да победи изкушението?

Родители, чуйте ме! Защитете децата си от наркотиците. Дори тревата не е безобидно забавление. Всичко започва сякаш на игра, но винаги завършва с ужасна смърт. Ние не реагирахме навреме, затова загубихме сина си. Но вие спасете вашите деца и не им позволявайте да тръгнат по път, от който няма връщане назад.

Източник: Лична Драма

Твоят коментар