ЛИЧНА ДРАМА: Отмъстих на съпруга си за изневярата му

Омъжена съм от пет години. През първите години от брака ни със съпруга ми много се обичахме, но когато се роди дъщеря ни, поведението му изведнъж се промени. С времето спряхме да правим секс, а не след дълго Кирил се отдели да спи в хола. Прибираше се късно вечер, оправдавайки се, че са го задържали на работа. Така изминаха шест месеца, докато един ден съвсем случайно научих, че мъжът ми си има любовница. Истината ме разтърси. Бях готова да го напусна, но той се разплака, умолявайки ме да му дам още един шанс. Заради дъщеря си нямах друг избор, освен да се съглася.

Измина половин година, през която съпругът ми се държеше примерно. Много се радвах на промяната му и искрено бях благодарна на Бог, че ми даде сили да му простя. Но преди седмици ужасът се завърна. Една вечер, докато мъжът ми си вземаше душ, чух, че получи смс. Не можах да сдържа любопитството си, взех телефона и отворих съобщението. Оказа се, че е от настоящата му любовница. Колебливо седнах на дивана, обмисляйки ситуацията. Този път не бях благосклонна да му простя. Когато се успокоих, реших, че трябва да отмъстя на изменника. Бързо копирах и запазих кореспонденцията им.

Няколко дни по-късно намерих адреса на любовницата му, свързах се със съпруга й, богат и важен бизнесмен, и му показах съобщенията, които двамата прелюбодейци си бяха изпращали. За разлика от мен, богаташът отказа да преговаря с жена си и веднага подаде молба за развод. Мъжът ми също не беше пощаден. Една нощ някой го преби, а броени дни след това загуби работата си. Преди да го уволни шефът му казал, че от сега нататък надали ще си намери работа в нашия град. Днес бившият ми вече съпруг живее на село и се прехранва чрез земеделие. Според него аз съм виновна за всичките му проблеми, но всъщност той просто получи това, което заслужаваше.

Източник: Лична Драма

Твоят коментар