ЛИЧНА ДРАМА: Направих незабравим подарък на съпруга ми за рождения му ден

Отмъщението е ястие, което се сервира студено. А женската мъст е блюдо, което вие, мъжете, по-добре да не опитвате. Преди няколко месеца научих, че съпругът ми си има любовница. Заболя ме, години наред му бях вярна и се стараех да угаждам на всичките му капризи, а в един момент той просто ме е заменил за друга.

Любовта ми се превърна в омраза, а нежността – в изгаряща обида. Нищо не му казах, но реших да си върна тъпкано за „жеста“. Търпеливо изчаках да настъпи рожденият му ден: трябваше да събера достатъчно доказателства за изневярата му и да си намеря нов дом. Знаех, че докато съм на работа, Виктор води любовницата си у дома, без да подозира, че съм напълно ясно с пошлите му номера. И когато рожденият му ден настъпи, тържествено поканих всичките ни близки и роднини. Предварително ги уведомих предния ден, че партито е изненада за съпруга ми, затова в ранния предиобед трябва да ме чакат пред апартамента ни и да не издават присъствието си с нищо.

Някъде към 10 часа, поканените гости се изсипаха пред дома ми. Всички бяха дълбоко развълнувани и щастливи, че ще изненадаме Виктор, докато още спи. Свекърва ми носеше огромна торта, а сестра му – празнични конфети. Безшумно отключих вратата, пропускайки роднините ни да минат напред. С радостни викове майка му отвори спалнята… и се натъкна на гледка, която никой от тях не очакваше. В собственото ми легло, Виктор и любовницата му разгорещено правеха секс. Когато ни видяха, двамата скочиха като ужилени, а нещастното момиче се скри под чаршафите. Съпругът ми (вече бивш) едва не се разплака, глупавато задавайки тъпия въпрос: “ Олеле, какво направих!“ Звучи ли ви забавно? И още как!

Източник и снимка: интернет

Твоят коментар