ЛИЧНА ДРАМА: Любовницата на съпруга ми, се оказа собствената ми сестра

Никога няма да забравя начина, по който сестра ми Мелиса ме погледна, когато ми призна, че е бременна. Това се случи преди две години. По онова време не знаех, че Мелиса има приятел, а когато я попитах кой е бащата, тя обърна смутено глава настрани, отказвайки да ме погледне в очите. Притеснена от странната й реакция, си помислих, че със сигурност детето е от семеен мъж, но по-късно разбрах колко права съм била. Всъщност Мелиса се е срамувала, защото е носила бебето на съпруга ми.

Поглеждайки назад, винаги съм се чувствала малко самотна. Мама почина, когато бях на шест години, а татко често пътуваше по работа. С по-малката ми сестра нямахме друг избор, освен да разчитаме една на друга и практически аз й бях като майка. Откакто се помня голямата ми мечта е да имам свои деца, затова, когато се запознах с Хари, бях уверена, че с негова помощ ще сбъдна най-съкровените си блянове. Самият той беше сдържан и нежен едновременно, но по-важното е, че споделяхме едни и същи ценности. Докато се ухажвахме, Хари не можа да се запознае с Мелиса, тъй като в онзи период сестра ми учеше в чужбина. Месец след годежа ни тя се прибра и двамата се срещнаха за първи път. В интерес на истината, останах изненадана от моменталната им химия. Те имаха сродни интереси като компютърните игри и спортната стрелба – две неща, които не ме интересуваха. Все пак се зарадвах, че сестра ми и Хари се харесаха взаимно. Две години по-късно родих сина ни Илиан. Със съпруга ми решихме, че аз ще си стоя у дома, за да се грижа за детето, а той ще отговаря за финансите.

Наслаждавах се на възможността да бъда домакиня и не обръщах внимание на факта, че мъжът ми често пътува в чужбина. По същото време Мелиса завърши университета, напусна бащиния ни дом и се премести на квартира. Стана ми чудно откъде има пари, за да се издържа сама, но отново не задавах въпроси. Много скоро сестра ми се обзаведе с маркова козметика и скъп телефон. Една вечер, докато съпругът ми си взимаше душ, реших да разгледам съобщенията му. Не знам какво ме накара да постъпя така… може би някъде дълбоко в себе си имах усещането, че нещо не е наред. За съжаление се оказах права, защото на мобилния му открих интимни смс-и от непознат абонат с инициали М.Р. Прочитайки ги, осъзнах, че Хари и тази М. са си разменяли „любезности“ повече от година. Имаше и мръсни снимки на части от тялото й, а в замяна той й отговаряше с многозначителни намеци. Светът ми се разпадна. Идеалният ни брак, в който толкова вярвах, се оказа подла лъжа.

След като открих, че мъжът ми си има любовница, наех частен детектив. Исках да разбера коя е мръсницата, която спи с него. Докато разследването течеше, Мелиса ми съобщи, че е бременна. И аз, глупачката, вместо да се усъмня, й предложих пари, без да знам, че Хари вече й плаща за услугите. Когато няколко дни по-късно детективът ми предостави доказателства, че любовницата на съпруга ми е собствената ми сестра, дълго не исках да приема истината. Не и те, не и най-близките ми хора. Само след седмица обаче, лично ги видях на един паркинг да се прегръщат. Приближих се бавно към тях и спокойно заявих на Хари, че искам развод. Днес се гордея със себе си и самообладанието, което проявих в онзи страшен ден. Оттогава изминаха две години. Не говоря с предателите, освен чрез адвокати. От баща си научих, че Мелиса и Хари живеят заедно и, че детето им е копие на моето. Горда съм, че продължих напред. Днес се срещам със сериозен мъж, който е готов да приеме мен и сина ми. За изменниците вече не мисля. Предпочитам да вярвам, че са мъртви.

Източник: Лична Драма

Твоят коментар