ЛИЧНА ДРАМА: Лекарите ми казаха: “ Ако искаш да живееш, трябва да убиеш децата си!“.

Казвам се Таня и преди няколко години преминах през ада. Бях бременна в петия месец, когато разбрах, че ужасното неразположение, което лекарите мислеха за гастрит, всъщност е рак. А толкова много се радвах на дългоочакваната си бременност. Ултразвукът показа, че нося близнаци – син и дъщеря. Но само дни по-късно лекарите ме поставиха пред ужасен избор: ако искам да живея, трябва да направя аборт. Стоях разбита пред онколога и усещах как онези, които той обрича на смърт, щастливо ритаха в корема ми, неподозирайки жестоката участ, която ги очакваше. Мъчех се да се убедя, че диагнозата е грешна. Вярно е, че последните месеци много повръщах и имах болки в стомаха, но нали лекарите казаха, че това е гастрит. Може би само аз съм болна, а децата са здрави?

В отчаянието си смених няколко клиники и отново се подложих на изследвания. Навсякъде лекарите вдигаха рамене и уморено въздъхваха: имате рак. Осъзнавах, че никой не ми желае злото! Те следваха своите инструкции, а аз – майчиния си инстинкт. Дълбоко религиозен човек съм и предпочитах аз да умра, отколкото да убия собствените си деца! Преди няколко години трагично почина първият ми съпруг. С дъщеря ми останахме сами, без надежда и подкрепа. Фактът, че изградих ново семейство и успях да забременея с близнаци, беше истинско чудо. Един час преди да ме диагностицират с рак, със съпруга ми определяхме имена за близнаците. А сега те ми казваха, че трябва да убия децата си!

Не спирах да се моля на Бог да се случи чудо и явно молитвите ми бяха чути, защото най-добрите хирурзи в клиниката „Helios Berlin-Buch“, в град Берлин, приеха да ме оперират. Операцията мина блестящо! Туморът беше изрязан, а децата продължиха щастливо да ритат в корема ми. Въпреки мрачните прогнози, аз оцелях, запазих близнаците и днес съм една щастлива майка и съпруга.

Източник и снимка: интернет

Твоят коментар