ЛИЧНА ДРАМА: Как да й призная, че аз съм тази, която тя проклина?

Не исках така да се случи, но се влюбих в женен мъж. Любовта ми към него ме накара да го следвам навсякъде, сякаш съм му вярно кученце. Обикнах го съвсем наскоро, въпреки че се познаваме от дълги години. И един ден просто го погледнах с други очи. Сега се радвам на всяка среща, предвкусвайки сладостта от целувките му.

Не ме гледай така укорително. Не искам да го разделя с жена му, макар че ако пожелая, той ще я напусне. Преди време Артем беше готов да изостави семейството си, но аз отказах той да ги пожертва, заради връзката ни. Толкова години бях сама, а аз също имам нужда от любов. Нямам вина, че на моите четиридесет години, все още не мога да срещна подходящия мъж. Така се оказва, че любовта и нормалният живот, са съвсем различни неща. С Артем се срещаме рядко. Никога не можем да ходим спокойно ръка за ръка, защото отношенията ни са тайни. Но това само усилва страстта ни един към друг.

Муж, жена и любовница

Никога не говорим за семейството му и се стараем да не мислим за тях. В крайна сметка с Артем сме двойка. Той е възрастен човек и ако не може да устои на любовта ни, значи е писано да бъдем заедно. Докато децата му израстат, по-голямата част от живота му премина. Лошо ли е, че сега иска малко лично щастие? А аз наистина не искам да се омъжа за него. Убедена съм, че тогава връзката ни ще се превърне в ад. Той ще ходи да навестява бившето си семейство, ще се събира с тях на празниците, а в това време аз ще обикалям празния апартамент и ще изгарям от луда ревност.

Муж, жена и любовница

Не, не желая подобна развръзка. Предпочитам да си остана тайната друга. Е, да, разбирам, звучи егоистично. Ако трябва да бъда честна, понякога ми се плаче от мъка, че не сме срещнали много по-рано. Но какво да се прави – такъв е животът! Щастлива съм с моя любовник, докато жена му не ми се обади по телефона. Тогава губя спокойствие и сън. Защото тя е моята най-добра приятелка! Как да й кажа, че обичам мъжа й и аз съм тази, която тя проклина!?

Източник и снимки: интернет

Твоят коментар