ЛИЧНА ДРАМА: Изнудва ме със голи снимки, искам да умра!

„Искам моят опит да послужи на други момичета и жени като поука. Независимо от това колко доверие имате на партньора си, никога не трябва да се съгласявате да бъдете заснети по време на секс“, споделя тя.“Изкарах 4-годишна връзка с човек, който, както се казва, живее от другата страна на закона. Въпреки че е доста по-възрастен от мен, го обикнах. Бях с него, когато го арестуваха, и го посещавах в следствения затвор. Когато бяхме заедно, бях на седмото небе. Уважаваше ме, както и моите приятели, както и избора ми да живея с родителите си, докато не завърша университета. Не бях малка – бях на 25 години и смятах, че съм достатъчно зряла. Ето защо, за това, което ми се случи, обвинявам себе си „, разказва момичето, цитирано от Stil.kurir.rs.

„Той често ме снимаше, докато правихме любов. В началото не бях съгласна, а след това отстъпих. Вярвах му. Снимаше ме, докато му правя орална любов, както и по време на секс, докато бях с вързани ръце. Една година преди окончателната ни раздяла, нашите отношения охладняха. Рядко се виждахме. Бях наясно, че той не е човекът, с когото искам да изградя бъдещето си“, допълни тя.

„Реших да се разделим. В началото прие решението ми, но , когато осъзна, че никога повече няма да бъдем заедно и особено когато ме видя с друго момче, започна да се моли, да плаче. Тъй като аз не реагирах така, както той очакваше, реши да промени тактиката. Започна да ме изнудва, че ще публикува секс записите в социалните мрежи, че ще ги изпрати на баща ми, брат ми и приятелите ми. Видяхме се няколко пъти и всичко най-често завършваше със секс. Правейки това, аз се надявах, че той ще ми даде записите. Вместо това, това взе, че го насърчи. Когато разбрах, че така не може повече, реших да кажа на моето момче, че бившият партньор се опитва да ме върне с помощта на тези снимки. Това беше адска нощ. Разделихме се. Не го обвинявам, аз съм единственият виновник за цялата ситуация. И така до момента се опасявам всеки ден моите снимки да не осъмнат в социалните мрежи“, завършва момичето своята изповед.

Източник: vecer.mk

Твоят коментар