ЛИЧНА ДРАМА: За секс и пари сама се прецаках

Реших да напиша това писмо само за да ви посъветвам: никога, при никакви обстоятелства и по никакви причини не носете в чантата си снимки на стари гаджета, особено ако все още имате вземане-даване с тях.

Хлътнах по Дани от глупост, още повече че чувствата ни изобщо не бяха споделени. Бях наясно, че ме търси само за секс, но в началото това ми беше достатъчно. С времето нещата се промениха и аз исках да споделям живота му – нито повече, нито по-малко. Него това не го устройваше и доста грубо ми показа вратата.
Не можех да направя друго, освен да се разкарам, както той настояваше, и да му отмъстя. Станимир се появи точно навреме и беше най-подходящият, с когото можех да натрия носа на онова нищожество. Новият обект беше съвършен за целта, за която ми трябваше – добър, богат, отговорен, неженен и най-вече – наивен. С него всичко беше супер, с едно изключение – сексът ни не беше огнен, а откровено пенсионерски. В началото се надявах, че това ще се промени, но постепенно изгубих надежда този иначе перфектен мъж да ме задоволи в леглото. За момент забравих идеята за отмъщение и разтреперана от желание потърсих Дани. Той, разбира се, ме прие – щом проблемът беше сексът, той винаги беше готов да го разреши. Така най-неочаквано за самата себе си постигнах пълното съвършенство – единият ми даваше всичко, другият само едно – страстни оргазми.
Приех да се омъжа за Станимир, без изобщо да се замисля какво ще става в семейната ни спалня. Новината за сватбата подлуди Дани и той надмина себе си – обеща бъдещият ми съпруг нищо да не научи за нас, ако продължим да се гушкаме, както той каза. Поиска още нещо – пари в брой, трябвало спешно да се издължи на някакви лихвари. Първата част от връзката ни продължи постарому, но за да спазя второто условие, трябваше буквално да крада от Станимир, и то големи суми пари.

Една вечер Дани наруши уговорката никога да не ме търси, когато съм в дома на бъдещия си мъж. Притесних се и се обадих. Той ту крещеше, ту ревеше по телефона – притиснали го в ъгъла, ако не даде парите, ще му видят сметката. Искаше веднага да отида в лобито на хотела в центъра и да му занеса голяма сума. Мълчах, защото не знаех какво да правя, а Дани реши, че шикалкавя. Извика така, че всеки можеше да го чуе: „Или се появяваш тук с мангизите, или онзи мухльо ще разбере що за стока си!“
Обрах от вкъщи всички пари, за които Станимир не знаеше. Излъгах го, че спешно се налага да се видя с брат си и с негов приятел. Намерих Дани в лобито и докато ровех в чантата си, падна портфейлът ми. В него имаше само монети и… снимка на Дани. Докато му броях парите, чух зад гърба си Станимир да казва: „Освен че си лъжкиня, си и глупачка! Сама се прецака! И то за какво? Заради едно леке!“

Летях високо – щях да бъда съпруга на красив, богат и уважаван мъж. Паднах лошо – един алчен мръсник ми провали живота. Сега си проклинам дните и се чудя къде ми бяха очите, за акъла да не говорим. (За конкурса „Гафът, който не мога да забравя“)

Славена
Лична Драма

Твоят коментар