ЛИЧНА ДРАМА: Захвърли ме на боклука заради любовника си

Преди година се разделихме със съпругата ми, а имаме малко дете на две години. Обикнах я от първият миг, в който я видях и скоро се оженихме. Бракът ни продължи три години и живеехме така, сякаш сме в приказка, но роднините й (сестра й най-вече) започнаха да ни се месят в отношенията. Тя не им обръщаше внимание и мен съветваше същото, защото вярваше, че с времето ще се укротят. Въпреки съветите й не можах да издържа. Изнервих се, започнах да избухвам и кавгите в семейството ни станаха ежедневие. Обичах жена си и не исках да се развеждаме, затова взех решение да започна работа в София. Надявах се, че обстановката в дома ни ще се стабилизира и поне малко ще липсвам на семейството си.

Редовно изпращах на жена си пари, а тя през това време си е намерила любовник.

Не знам кой е любовника й, и не искам да разбирам, защото ще направя някоя беля. Половин година се унижавах да я моля, пречупих всичко в себе си, простих й и си казах, че ще се осъзнае, но НЕ!

Вместо да се опомни, тя ме съсипа с празните си клетви и обещания.

На 25 години съм, а от лъжи и измами получих инсулт. Загубих и работата си, нямам желание за нищо, не намирам смисъл да живея, само детенцето ми ме радва. Но тя ме лиши и от тази радост, позволява да го виждам само ако имам 200-300 лв. за харчене; тогава излизаме за няколко часа, купуваме неща за детето, но много рядко ми го дава за една вечер да преспи при мен. Защо се оказа толкова долнопробна и се храни с моето нещастие? Как е възможно човек да те захвърли на боклука и да се подиграва след като те вижда, че си на дъното?

Твоят коментар