ЛИЧНА ДРАМА: Затворена в своя свят, с мислите за изгубеното си дете

Случи се през есента на 2009 г.. В една дъждовна вечер, тъкмо си бях легнала, когато телефонът иззвъня. Докато вдигна, връзката прекъсна. Беше непознат номер. Помислих си, че някой е сбъркал. В следващите дни тези позвънявания зачестиха. Ядосах се и написах SMS, който гласеше: „Кой си ти?“ След 5 минути получих отговор, но не чрез съобщение, а направо ми се обади приятен мъжки глас. Призна, че от 5 години ми имал мерак. А тогава аз бях само на 14! Така ден след ден не преставаше да ме омайва, а аз чаках с нетърпение да ми се обади. Може да ви звучи смешно, но се влюбих в гласа му. Най-накрая си уговорихме среща. Оказа се, че е приятел на съседа ми Мариян. Покани ме да се видим у тях.

Никога няма да забравя датата 22 октомври 2009 г. Беше към 8 вечерта, нагласих се и написах SMS да ме посрещне на ъгъла на уличката ни. Валеше дъжд, а аз нямах чадър. Беше тъмно, стори ми се малко грозничък. По пътя към Мариян поиска да ме гушне и аз позволих. Побиха ме тръпки, почувствах страстта, която бушуваше в тялото му. Като за първа среща вечерта мина нормално, без секс, естествено. Той го желаеше, но аз категорично отказах. Изпрати ме до нас, а след час ми звънна и ми каза: „Убийствено сладка и чаровна си, красавице! Бъди моя още утре!“ Сърцето ми заби лудо. Съгласих се да се видим и този път той ме заведе у тях. Видях детски играчки, детско легло, но Иво ми беше казал, че сестра му е омъжена и има дете – реших, че са негови. Първият ни секс беше божествен! Преди него бях имала двама партньори, но той беше наистина страхотен любовник. И така всичко беше красиво, докато един ден разбрах, че е женен и има момиченце на 5 годинки, а той самият е на 33. Светът ми се преобърна, срути се на малки парченца. Още същата вечер се напих до смърт, но нали знаете – на другия ден пак ме болеше. Иво не преставаше да ми звъни, а аз не вдигах. Написа ми съобщение, че сам щял да ми каже за това съвсем скоро. Бях съсипана и въпреки това го обичах.

От други хора разбрах, че жена му имала любовници и че дори той я хванал в леглото с някакъв мъж. Пребил я до смърт и я изгонил чисто гола на улицата. Приятелите му го уговорили и той я прибрал заради детето. Живеели уж заедно, но тя спяла с детето, а той – сам. Трудно ми беше да го повярвам. Продължавах да страдам и накрая реших – грях или не, не мога без любовта му, без изгарящите му целувки и ласки. Отново започнахме да се виждаме, само вечер. Докато дойде лятото на миналата година и аз разбрах, че съм бременна. Не споделих с никого, спрях да се виждам с Иво. И преди това си имах корем, така че дълго време не ми личеше. В 7-ия месец започнах работа като шивачка, но след месец ме изгониха, за да не ми плащат майчинство. Изпаднах в депресия. Чудех се как ще се справя сама, раждането наближаваше.

Моите приятелки тайно от мен казали на Иво всичко. И се започна едно звънене, докато склоних да се видим. Изглеждаше, че много иска детето. А когато разбрахме, че ще е момче, видях блясъка в очите на бъдещия татко. Никога няма да забравя този миг! За нещастие нито той, нито аз останахме дълго време щастливи. Родих със секцио и след часове детето почина. Оттогава минаха няколко месеца, през които не спирам да плача и да ме боли. Имам чувството, че пропадам ден след ден. Раната от операцията зарасна, но белегът ще ми напомня цял живот за моето момченце. От време на време се виждаме с Иво, но само толкова. Той иска да сме пак заедно, но предпочитам да остана сама, затворена в своя свят, с мислите за бебето, което загубих.

Яница

Лична Драма

Твоят коментар