ЛИЧНА ДРАМА: Започнах нова връзка, но все още обичах бившия

Така постъпих и аз, и то веднага след дълга връзка с бившия, тръгнах с друг, а все още исках старият.

Избрах приятел, който е атрактивен, атлетичен, умен, добър …

В началото всичко беше перфектно, ново и интересно, но след един месец почувствах празнота , когато намерих обща снимка с бившия за рожденият ми ден.

Как мога постоянно да пренебрегвам тази празнота, просто когато се сещах за него, автоматично променях настроението и мислите си към нещо различно.

Пред очите ми прелитаха всички хубави моменти и глупавата причина, поради която свърши всичко, а аз не спирах да плача, когато си спомнях как постъпих.

Новата връзка се превърна в изтезание, ежедневното виждане с този човек ми представляваше проблем, а когато обичаш някой и искаш да го видиш, това не е проблем.

Сексът ми стана гаден, защото се чувствах грешно, нямаше никакви чувства и не се получаваше, а аз не спирах да искам и копнея за бившия. Той беше любовта на живота ми.

Чувствах се глупаво, престорено и самотно, постоянно мислех за бившия.

Направих голяма грешка, която не знаех как да приключа – новият ми приятел се влюби в мен, а аз не исках.

Започна да планира съвместно бъдеще с мен и да се привързва, не биваше да унищожавам очакванията и мечтите му.

Всичко това е така, докато не разбрах, че съм просто човек, който прави грешки, като всички останали, но заслужава шанс в живота.

Шанс, който първо трябва да си дам сама, а след това и на моето ново гадже или на бившия.

Научих, че никога, ама никога не трябва да търсим нова любов, докато старата живее в нас, защото тя ще бъде там, ще ни убива всеки ден бавно, но сигурно.

Превод от: CRNOBELO.com

Твоят коментар