ЛИЧНА ДРАМА: Женените мъже крадат от времето и осакатяват душите ви

Със Стефан ни запозна общ познат. В този момент преживявах труден период: разбрах, че приятелят ми, с който бях повече от година е имал жена и дете. През деня беше с мен, а вечер се прибирал при семейството си. Стефан не скри от мен, че е женен, но бракът му не върви. Нещо ме привлече в него и все по-често започнахме да прекарваме времето си заедно. Той беше много внимателен. Например, ако съм на покупки и в този момент завали дъжд, веднага пристигаше с колата си, за да ме прибере на сухо.

Бяхме приятели и между нас нямаше никакви намеци за секс. Аз го подкрепях със съвети, приготвях му вкусни обеди и вечери, защото жена му не готвеше. Но веднъж усетих, че ме гледа по различен начин. Рязко прекъснах срещата ни и бързо си тръгнах. Няколко дни Стефан не ме потърси, но една вечер пристигна у дома с пакет храна и бутилка коняк. Още на вратата каза, че е отегчен и иска да си поговорим. На сутринта се събудихме в едно леглото.

Връзката ни продължава повече от 4 години. Отначало беше неприятно, ревнувах го, няколко пъти дори го напусках. Въртим се в омагьосан кръг: вечер той се връща при жена си, а преди две години тя му роди син. Въпреки всичко Стефан продължава да се грижи за мен: прави ми скъпи подаръци (мебели, телефони, лаптоп, рокли, обувки), лятото почиваме в чужбина, ремонтира апартамента ми. Цялото ми семейство познава любовника ми. Винаги съм вярвала, че независимо изневярата му, той е добър човек. Предполагам, че съпругата му знае за моето съществуване, но си затваря очите.

Въпреки любовта ми към Стефан, не спирам да се надявам един ден да срещна свободен мъж. А на вас, момичета, ще кажа само – бягайте от женени мъже! Те ще ви отнемат времето и ще осакатят душата ви!

Твоят коментар