ЛИЧНА ДРАМА: Грижех се за него като роден син, а той ме изнасили

Нещастната жена е намерена да лежи гола на леглото със счупен крак от нейната снаха Миряна Б., на която й станало чудно, защо свекърва й още не се е събудила. Недалеч от Любица, гол и пиян в същата стая, е спал нападателят Радиша.

– Беше ми като син. Давах му всичко, което имах. Посрами ме пред хората, няма и година от смъртта на съпруга ми. Не мога да вдигна глава от срам, когато излизам от вкъщи. Спомням си, че нея вечер той влезе в стаята ми много пиян. След това нищо не си спомням. Когато се събудих цялото тяло ме болеше. – разказва Любица, показвайки раните, които й нанесъл приятелят на сина й.

– Боли ме повече душата, отколкото раните по тялото. Имах го за мой син, вярвах му като на свое дете!

Изнасилвачът е живял дълго време в къщата на Любица и сина й. Вечерта, когато това се е случило, семейството е имало семеен празник. Любица си е легнала по-рано от другите, а след няколко часа изнасилвачът е нахлул в стаята й. След няколко жестоки удара по главата, изродът е съблякъл и изнасилил безпомощната жена.

Синът на жертвата все още е в шок. С изнасилвача се познавал повече от две десетилетия и все още не може да повярва, че това се е случило.

– Работехме заедно… беше ми като брат. От една чиния се хранехме и под един покрив спяхме. Ето как ми се отплати за гостоприемството.

Жертвата е била прегледана в болница, където лекарите диагностицират вътрешни наранявания на генителните органи на жената, получени от тежкото престъпление.

Източник и снимка: sitel.com.mk

Твоят коментар