ЛИЧНА ДРАМА: Вече не ме привлича като мъж

 

Всички ми повтаряха колко съм проста, че съм с онзи „негодник“, а не с новото, умно момче, което беше и с 5 години по – голямо от мен. Разделих се с приятелят си. Плаках много. Той също. Наистина беше арогантен към мен, но така и не му дадох втори шанс. След няколко седмици бяхме на купон и новият ми приятел ме прегърна и целуна. Вече бях с него. По – късно се оженихме. Той е страхотен, перфектен, абсолютно перфектен избор. Добър и всеотдаен, успешен човек. Вече сме заедно повече от 8 години. Напоследък имаме интимни проблеми.

Нямам желание да го целувам. Да правя каквото и да е с него. С годините той се превърна в моят най-добър приятел и това уби страстта.

Той не е като модерните момчета, ако мога така да ги нарека – кецове, поза, а си ходи с тениска, маратонки и дънки, не се старае да е „готин“ и някак си, това не събужда желанието за секс в мен. Плюс това ми забранява да имам профил в социалните мрежи, според майка ми мисли, че момчета ще ми пишат и ще си намеря по – добър. Той отрича, но когато разбра, че имам профил се изръси: “ Сега всичките ти колеги ще те свалят там.“ А аз нямам даже и приятели. На рождения ми ден само двама човека ми честитиха- мама и татко. Имам вайбър, но никой не ми пише, защото нямам приятели. Понякога излизаме с негови приятели от детинството, но това е веднъж-два пъти в годината. Имам чувство, че някъде провалих живота си. След толкова години всяка връзка ли убива секса? Или аз съм направила грешка?

Понякога изпитвам страст към други мъже, нереални.

Някой актьор или певец, или много рядко някой симпатичен човек, който срещна, но не се поддавам и се лекувам бързо от състоянието, защото си имам мъж и не е редно. Много често живея извън реалността и се хващам, че само мечтая. И в мечтите ми повече ми харесва. Мъжът ми дори ми се смее, щом си направя прическа и си сложа малко грим, за да ида в мола. Само малоумниците правели така. Преди е имал друга годеница, но тя го е зарязала и е отишла при друг, може би затова ме ревнува толкова. Не знам. Но е луд по мен, търси ме, аз също не мога без него, но защо така нямам сексуално желание към него вече? Все ми е тази.

Източник: spodeli.net

Твоят коментар