ЛИЧНА ДРАМА: Бях принудена да изоставя сина си за осиновяване, но на 53-ия си рожден ден получих най – скъпия подарък

Били ли сте някога принудени да се разделите с нещо много ценно и скъпо? Преживявали ли сте тежка раздяла? Когато преди години родих сина си, бях на седмото небе от щастие. Влюбих се в него в мига, в който за първи път го поех в прегръдките си. Държах детето си и плачех, защото знаех, че въпреки силната ми любов, не мога да го задържа. Няколко месеца преди да родя, съпругът ми напусна мен и дъщеря ми, заради друга жена, а за капак на всичко ме уволниха и от работа. Целият ми свят се срина: останах без дом, пари и работа.

В болницата осъзнах, че ако искам нормален живот за сина си, трябва да го оставя за осиновяване. Сърцето ми се късаше от мъка, но бях принудена да го направя.

Обичах го и исках да бъде щастлив, а не да живее в мизерията, в която живеем с дъщеря ми.

През годините се притеснявах, че съм взела грешното решение и често бях навестявана от мисли за самоубийство, но грижата за дъщеря ми не ми позволи да сложа край на живота си. Чувствах се отговорна за съдбата й и благодарение на нея, успях да се измъкна от депресията. Тами беше единственият ми стимул да живея и да се преборя със страшната бедност. Изминаха дълги години, докато черният ни период свърши.

Наближаваше 53-ият ми рожден ден и Тами реши да ме зарадва с билети за любимата ми рок група. Преди да започне концертът, двете седнахме в едно кафене и дъщеря ми ме предупреди, че освен билетите, има и друг подарък за мен, който не се купува с пари. Развълнувана, чаках с нетърпение изненадата, когато до масата ни застана млад мъж.

Непознатият се наведе към мен, хвана ме за ръката, усмихна се и ласкаво произнесе: „Най-накрая се срещнахме, мамо!“

От силния шок съм припаднала на земята. Когато се свестих, видях, че красивото момче ме държи в прегръдките си. Господи, колко много страдах, но доживях да видя сина си след толкова години. Оказа се, че той упорито е издирвал биологичните си родители и благодарение на интернет е успял да се свърже със сестра си Тами. Сега всички сме едно голямо и задружно семейство, а аз съм безумно щастлива, че синът ми великодушно ми прости за миналото.

Източник: Лична Драма

Твоят коментар