ЛИЧНА ДРАМА: Бременна съм в седмия месец с близнаци, но съпругът ми ме бие

Аз съм една нещастна жена, която системно е подложена на тормоз. Съпругът ми ме бие, макар че съм бременна в седмия месец с близнаци. Шест години се опитвах да зачена, посещавах различни медицински светила и когато най-накрая успях да забременея, той ме малтретира жестоко. Мъжът ми и преди това злоупотребяваше с алкохола, а щом се напие, се превръща в див звяр. Мислех, че бременността ми ще го промени и се надявах, че ще спре да пие и няма да ме бие повече, но… Преди две вечери се прибра вкъщи пиян и започна да ме ругае. После се нахвърли отгоре ми с юмруци, крещейки, че съм уличница и децата не са от него.

Не исках да слушам повече обвиненията му, затова станах от леглото и се опитах да изляза от стаята. В този момент усетих силен удар в гърба си. От болка залитнах и паднах на земята. Някъде чувах виковете на мъжа си, който викаше, че съм бягала от него, защото „истината боляла“. На следващия ден, когато вече беше трезвен, се опита да ми се извини. Със сълзи на очи ме умоляваше да му простя, обещавайки, че никога няма да се повтори, но …

Не знам какво да мисля. Ние сме женени от шест години и всеки път ми обещава, че ще се промени и повече няма да ми посяга. Моля се на Бог наистина това да е краят и той най-накрая да спре да пие и ме бие. Всеки ден се надявам на чудо. Обичам го и не знам как бих могл да живея без него, но не мога да продължавам да бъда негова жертва.

Източник: Лична Драма

Твоят коментар