ЛИЧНА ДРАМА: Бащата на приятеля ми отне девствеността ми

Родителите на Марек са млади и красиви хора, особено баща му. Веднъж се улових, че постоянно мисля за баща му и изпитвам странни чувства, когато ми обръща внимание. Опитах се да се отърва от тези мисли, но осъзнах, че той сам ме провокира да мисля за него. И един ден се случи това, което тайно очаквах. Родителите на Марек ме помолиха да наглеждам по-малкия му брат, защото и двамата имаха работа, а приятелят ми имаше планове с негови приятели. Неочаквано бащата на Марек се прибра по-рано и когато видя, че храня детето, с усмивка каза, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха. После седна на дивана, въпреки че обикновено сяда на един фотьойл и пусна филм по телевизора.

Филмът съдържаше интимна сцена и в края на филма, той ме попита дали с Марек вече сме правили секс.

Аз се изчервих и той се засмя. Изведнъж телефонът иззвъня – беше Марек, който ме предупреди, че ще се прибере по-късно. Седнах обратно на дивана, а бащата на приятеля ми започна да ми отправя комплименти, шептейки на ухото ми, че силно ме ревнува от сина си и не проумява защо още не сме правили секс.

После ме качи на коленете си, а нежните му целувки обсипаха лицето ми. Не се съпротивлявах…

След тази нощ отношенията ни с Марек не се промениха с нищо. Продължих да се срещам с него, но успоредно с това спях с баща му. След една година завърших училище и се преместих да уча в друг град. Имам приятели, с които излизам, но единственото правя секс с бащата на бившия ми приятел. Времето минава, а аз съм толкова уморена от тази непостоянна връзка. Може би трябва да намеря сили и да сложа край, за да мога един ден да бъда с мъж, който ще се посвети единствено на мен.

Източник и снимка: krasotka.postimees.ee

Твоят коментар