Красен Кралев: Няма да се оставим на фатмака Радев или на бабикяни с барабани

Един от министрите на Бойко Борисов – този на спорта Красен Кралев, изригна с кървав пост срещу президента Румен Радев.

Вижте какво написа допломираният доктор:

България бе приета за член на валутно-курсовия механизъм ERM II и банковия съюз като част от подготовката на страната да влезе в еврозоната. Заедно с България в двете структури бе приета и Хърватия. ERM II се приема като чакалня за присъединяването към еврозоната. Това значи, че сега България до няколко години ще приеме еврото, като това ще донесе съществени ползи за българската икономика.

България се присъединява и към банковия съюз. Това означава, че големите банки в страната ще се наблюдават директно от Централната Европейска банка, което ще гарантира стабилността на банковата и финансовата система. Точно тогава, когато България постигна един от най-големите си успехи, по пътя към пълната ни интеграция в ЕС, сме свидетели и на поредния опит за държавен преврат, организиран от лумпенажа на гърчещия се в злоба Румен Радев.

Срам ме е от Румен Радев и от днес той не може и не трябва да бъде наричан държавен глава на Република България!

Подстрекавани от него, поддръжниците на тези, които на два пъти фалираха българската държава и сринаха финансовата и система, нападнаха и изпочупиха автобус с мирни български граждани, които са в София, за да подкрепят законното правителство на България! Счупени стъкла, изкъртени чистачки, опит да влязат в автобуса…ранени полицаи.

Срещу нас няма политически партии! Срещу нас са тръгнали платените кохорти на олигархичния капитал, инсталиран от БКП преди 30 години. В последното си обръщение президентът, повтаряйки познати опорки, за първи път с думи и поведение доказа, че не просто е против правителството и парламента, а самият той иска да е правителството и парламента!

Говорейки от името на всички, като завършен политически демагог, той всъщност се опитва да ангажира всички със собствените си политически интереси и цели! И казвайки, че българският народ не е наивен,той всъщност разчита на наивността на хората, които да повярват на думите му, а не на действията му. На Радев винаги му е било лесно да каже нещо и след това да чака някой друг да го направи! Той се държи не като президент, а като прохождащ политически коментатор! С последните си изявления, Радев доказа, че е инсталиран на президентския пост именно от червените олигарси, които като не могат чрез избори, опитват чрез метеж да свалят законно избраното и безспорно успешно правителство на Борисов .

Няма да отстъпим нито крачка назад, няма да допуснем българските граждани да станат жертви на този плосък сценарий!

Защото сме против двойния стандарт в морала! Защото няма да се поддадем на провокации! Защото прекалено много обичаме страната си, за да допуснем да бъде газена отново от червен ботуш! Защото няма да допуснем един фатмак да гази Конституцията! Няма да допуснем разни бабикяни с барабани, площадни барбарони, плажни фараони, олигарси и техните подставени политически кречетала , да сложат ръка върху България!

Благодаря от сърце на всички, които подкрепиха правителството вчера! Битката сега започва!

Твоят коментар