Кралицата цензура интервюто на Опра Уинфри с Меган и Хари?

Вече е известно, че Меган и Хари са отшелниците на кралското семейство и разчистиха всички шансове пред себе си да се върнат някога на Острова. Херцозите не само се преместиха в САЩ, но и не спират да изненадват кралица Елизабет и останалите членове на фамилията. Понякога приятно, друг път не толкова приятно.

 

Само ден, след като обявиха, че очакват второто си дете, стана ясно, че са се съгласили да дадат 90-минутно интервю пред Опра Уинфри за всички тайни от кралския си живот. И това никак, ама никак не се хареса на кралицата, както и на някои други кралски особи.

 

Говори се, че кралицата лично е смъмрила любимия си Хари с думите: „Ти трябва да работиш за кралското семейство, а не то за теб“. Това изказване е било провокирано и от факта, че принцът не е предупредил баба си за интервюто, тя е научила съвсем случайно за него, което много я е разстроило. И въпреки че според експерти двамата с Меган имат право на публични изяви без да търсят одобрението на Елизабет, постъпката им съвсем не е посрещната радушно от членовете на кралската фамилия. 

Таблоидът „Дейли Мейл“ съобщи, че братът на Хари, принц Уилям, е изключително огорчен заради интервюто и го определя като крайно неуважителна и оскърбяваща постъпка. Нещо повече – херцогът на Кеймбридж е натъжен и шокиран от поведението на по-малкия си брат.

 

Според кралски експерти влошените отношения между Уилям и Хари са най-сериозният сблъсък в семейството от десетилетия насам. По начало по-големият брат не приемал идеята за „Мегзит“, а изненадващата вест за интервюто при Опра, го съсипало, тъй като е знак за това, че Хари окончателно е обърнал гръб на Англия и на семейството си.

 

Кралицата от своя страна информирала херцозите на Съсекс, че не е възможно да продължават да водят живота си по половинчат начин и че да представляваш кралското семейство, означава да си отдаден на народа и ако главният им приоритет е да печелят пари и да сключват договори с големи филмови компании, то те не могат да представят кралската фамилия повече. 

Източник: woman.bg

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар