Карла Бруни за осъдения на затвор Саркози: До теб ще съм завинаги!

„До теб ще съм завинаги“ – обеща съпругата на политика Никола Саркози, супермоделът Карла Бруни в Инстаграма си.

 

Тя реагира с няколко поста в социалната мрежа, изказвайки съчувствие по повод присъдата, която той получи. Саркози е осъден на три години затвор, от които трябва да излежи една ефективно. Френският съд призна бившия президент на страната за виновен по обвиненията за корупция. 

 

„Безумна безпощадност“ – така тя определи наказанието. 

В друг пост Карла изрази увереността си, че „истината ще излезе наяве“.

 

66-годишният Саркози изпълняваше длъжността президент на Франция в периода 2007-2012 година.

 

53-годишната Карла Бруни побърза да сподели емоциите си в социалните мрежи. Под публикациите й са оставени много коментари от нейни последователи, които я окуражават. 

 

В телевизионно интервю за американска медия  през 2013 г. Карла разкри подробности за брака си.

 

Двама се женят само три месеца след запознанството си в Париж и скоро, след като Саркози се е разделил с бившата си съпруга Сесилия.

 

„Беше любов от пръв поглед. Всички бяха изненадани, че двамата се венчахме само след три месеца“, споделя Карла, която роди първото дете от съпруга си през октомври 2011 г.

„Не знам какво точно ме привлече в Никола. Неговата интелигентност, харизма, любезност, начинът, по който говори. Почувствах облекчение, когато загуби президентските избори от Франсоа Оланд. Той се нуждаеше от заслужена почивка и най-накрая имаме нормален живот. Имаме повече време за децата“, обяснила тогава Бруни.

 

Източник: Ladyzone.bg


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар