Какъв тип жена сте – камериерка, принцеса или кралица?

 

Всеки човек има определени предпочитания, по отношение на дрехи, цветове, обувки и въобще всичко, което можем да притежаваме като материално имущество. Освен че тези предпочитания ни различават от другите хора и определят стила ни, се оказва, че те могат да разкрият много и за характера ни. Именно затова днес ви представяме тази снимка с три чифта обувки.

Изберете един и вижте по-долу какъв тип жена сте според италиански психолози.

Ако избрахте номер 1, то вие сте „Кралица“. Дамите, избрали този чифт са спокойни, уравновесени и улегнали. Знаят какво искат и как да го постигнат. Те си поставят ясни цели и не спират, докато не ги постигнат. Умът им е бърз и съобразителен и са общителни.

Ако избрахте номер 2, то вие сте „Принцеса“. Вие имате дълбока душевност и сте емоционална. Чувствате се винаги млада, но имате нужда от много внимание. Притежавате доброта, природна красота и харизма, но понякога сте разсеяна и лекомислена. Обичате да се забавлявате.

Ако избрахте номер 3, то вие сте „Камериерка“.

Вие сте по-чувствителна, отколкото другите виждат. Натъжават ви дори и дребни неща и понякога самочувствието ви не е на ниво. Трябва да си напомняте, че имате прекрасни качества като добродушност, състрадателност, красота. Напомняйте си по-често да се наслаждавате на живота и да угаждате и на себе си, не само на околните.

Твоят коментар