Йога измамник във „Фермата“, яде тайно боб

Възвишеният йога от риалити формата „Фермата“, който уж щеше да кара само на вода и енергия от слънцето по време на шоуто, се оказа прикрит шарлатанин.

През първите три дни в стопанството Илиян Стефанов категорично отказваше да сложи залък в устата си и проповядваше пълно въздържание от храна и удоволствия. След това обаче безпаметно се натъпка с боб.

Йога инструктурът отхвърли аскетизма си при вида на приятно ухаеща тава с едър печен боб по стара рецепта от разложкия край. Гуруто лакомо се нахвърли върху порцията пред него, а остатъците обра с ръце и облиза пръстите си. Сепнати от неочаквания му апетит, останалите участници се притесниха да не му стане лошо.

„Гладът удря повече от тока! Дотук беше Илиян с отричането от храна“, обобщи собственикът на транспортна фирма Ангел.

Преди да загребе боб с лъжицата, йогата твърдеше, че единствената храна, от която човек има нужда е т. нар. прана – енергията на сътворението. И порицаваше хората, които се тъпчат с храна. С влизането си във „Фермата“, Илиян втрещи останалите съквартиранти и зрителите с възгледите си – не трябва да се работи, не са ни необходими пари, човек може да живее без храна, не са ни нужни дрехи – трябва тялото да е голо, за да „диша“, не бива да носим обувки, а да сме боси, за да „чувстваме“ земята и пр. дивотии. Тепърва предстои разобличението на „духовния“ Илиян, убедени са зрителите на „Фермата“.

Йогата твърдеше, че не му е нужна храна. Е, оказа се, че не е така

Твоят коментар