И голямата щерка на Софиянски остана без работа

 

Бившият столичен кмет и служебен премиер Стефан Софиянски не изпраща най-добрата си година. Вечно усмихнатият политик изкара тежко коронавируса заедно със съпругата си Алиса и лежа в болница. Видният му сват Васил Божков забегна в Дубай с 19 тежки обвинения, а щерка му Ива не продължи работа в Нова ТВ. Оказва се обаче, че неволите на свободния демократ не спират дотук, след като и голямата му дъщеря Елена остана без препитание.

Възпитаничката на Американския колеж в София, която от седем години се изявява като йога инструктор в елитно столично студио, беше принудена да хлопне кепенците на бизнеса си заради ограниченията от здравните власти.

В момента школата по йогалатес разчита на продажби на хормонални чайове и уроци онлайн, но това дори не стига да се покрият заплатите на служителите.

Елена обаче едва ли е за жалене, тъй като преди петилетка стана акционер в завод за биопродукти край Лясковец и ферма за зеленчуци в съседното село Джулюница. Според запознати бизнесът върви особено добре в пандемията и продажбите само се покачват.

И голямата щерка на Софиянски остана без работа

36-годишната дама опита късмета си и в друг „еко“ бизнес – този с възобновяеми енергийни източници, но не успя да пробие.

И голямата щерка на Софиянски остана без работа
Женско царство – Стефан с Елена, Алиса, Димана и Ива (отляво-надясно)

Във времена на криза най-добре се оправя най-малката дъщеря на Софиянски – Димана. Тя завърши наскоро интериорен дизайн в Милано и работи по специалността си в голяма германска фирма, като остава абсолютно незасегната от икономическите сътресения в Европа.

Твоят коментар