Италианската звезда Тициана Рока – с тоалет на София Борисова на червения килим в Кан

Тазгодишният кинофестивал в Кан бе бляскаво открит и в дните до 24-ти май ще фокусира вниманието не само върху кинолентите,  участващи в надпреварата за големия трофей-наградата Златна палма,а и върху всички звезди. Те по традиция  дефилират по легендарния червен килим на стълбите пред Фестивалния комплекс на булевард Кроазет.

 

Широко обсъждани и следени,както обикновеновено, са не само представените в програмата филми,а и начинът,по който изглеждат звездите.И ако във фестивалната програма няма включен наш филм,то на червения килим България в лицето на София Борисова триумфира за втора поредна година.

 

Известната италианска актриса и продуцент Тициана Рока отново избра рокля на най-титулуваната българска дизайнерка, за да блесне на откриването.След като бе отличена през 2017 година като една от най-стилните звезди на наградите БАФТА в Лондон, облечена в рокля висша мода на София Борисова и бе ослепителна на миналогодишното издание на фестивала в Кан, тази година Тициана Рока отново се довери за визията си на собственичката на Романтика фешън.

 

Роклята, която избра италианската звезда е от линията Limited Edition,изработена от черна дантела -висша мода с бродирани 3D  цветя,обшита с черни кристали,издаде дизайнерката.Горната част на тоалета е корсетна,за да подчертае женствените форми на Тициана,а долната е многопластова пола в омбре-чернобежов цвят.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар