Иван Тотев, ГЕРБ: Подкрепете отново развитието на любимия Пловдив!

 

„Призовавам пловдивчани да подкрепят развитието на нашия любим град, като на предстоящите парламентарни избори отново гласуват доверие на ГЕРБ за още един управленски мандат.“ Това заяви пред десетки симпатизанти областният координатор и втори в листата на ГЕРБ-СДС за 16 МИР инж. Иван Тотев при закриване на предизборната кампания в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Той е категоричен, че само убедителна победа на ГЕРБ може да гарантира, че започналото през последните години възходящо развитие не само на Пловдив, но и на региона и цялата страна ще продължи.

„В хода на кампанията пловдивските кандидати за народни представители поехме ангажименти, които ще отстояваме на национално ниво. От изключителна важност е успешното завършване на инфраструктурните проекти и в Пловдив, и в региона – околовръстното шосе, разширението на автомагистрала „Тракия“ и пътя за Смолян. Има голямо значение кой ще управлява и кой има воля да свърши всичко това“, посочи инж. Тотев.

Според него победата на ГЕРБ дава възможност за по-нататъшното утвърждаване на Пловдив и като индустриален град, и като културна столица на България от европейски мащаб.

„Подкрепата на държавата за културния сектор е от изключително значение, така че да се гарантира устойчивост на проекта „Европейска столица на културата“. Всичките ни достижения през последните години са благодарение на силната подкрепа от правителствата с премиер Бойко Борисов. Има още много задачи, свързани с културната инфраструктура – концертната зала, операта, галерии и музеи“, посочи инж. Иван Тотев.

„Благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които се включиха в кампанията в тази напрегната и безпрецедентна обстановка. Благодаря на всички граждани, които ще участват на 4 април за нормалното протичане на изборите“, допълни областният координатор и втори в листата на Пловдив-град.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 28 в интегралната бюлетина. Водач на листата в Пловдив е председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов.

 

Росен Желязков в Сандански: Искаме гласа на избирателите, защото ГЕРБ е партията, която управлява устойчиво и изпълни ангажиментите си

Искаме гласа на избирателите, защото ГЕРБ е партията, която управлява устойчиво и изпълни ангажиментите си. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков при закриването на предизборната кампания в Летния театър в Сандански. На срещата със симпатизанти на ГЕРБ участваха още областния координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областния секретар на партията Даниела Савеклиева и кандидатът за кмет от Сандански Стоян Стоев.

„Благодарение на правителството на Бойко Борисов за 10 години увеличихме БВП с 24 млрд., дори в пандемията данъчният ръст е 3% повече от 2019 г., което доказва, че българският бизнес функционира и става все по-светъл, плащат се повече данъци, а това е ресурсът, от който се разпределят средствата за социални функции, пенсии, образование”, допълни Желязков.

По дмите му срещу свършеното от ГЕРБ единственият аргумент на опонентите на партията в тази кампания са компроматите. „Свидетели сме на персонални атаки, без никаква визия за бъдещето, без политически програми. Борисов никога за 20 години не отстъпи от принципите си и от своята близост с хората”, допълни водачът на листата.
Той подчерта, че за ГЕРБ е важно да продължи да изгражда качествена инфраструктура, да работи за свързаност и развитие на регионите.

„Ще насочим усилия към Северна България, но няма да забравим и Южна – строителството тук ще продължи, планираме реновация на жп гарите, повишаване доходите на хората, създаване на индустриални паркове, допълнителен ресурс в науката”, каза още Росен Желязков. Според него при следващ мандат на ГЕРБ България ще има повече от 10% производителност.

„Предстои ни тежката задача да направим кабинет, но трябва да сме наясно,че ако правителството не е стабилно, август ще имаме нови избори и служебен кабинет, чиято единствена роля ще е да подготви победата на президента за президентските избори”, заяви Желязков.

Кандидатът за народен представител от Сандански Стоян Стоев посочи, че за него най-важни са били лични разговори, срещите и споровете с хората от общината. „Aко получа вашето довери, ще направя всичко по силите си да работя за по-добрия утрешен ден на населените места в община Сандански. Да имаме повече инвеститори и работни места; подкрепа за земеделието и животновъдството; повече туристи; по-добра инфраструктура; по-добри условия за спорт. Това интересува всички нас, които избрахме да останем и живеем тук.

В неделя, независимо какво ще се случи, аз отново ще избера да остана в Сандански. Това е моята кауза, това е за което ще работя”, подчерта Стоянов.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар