Знам че вируса убива, но знам, че мафията е най-масовият убиец!

ВЪРНАХ СЕ, битката продължава!

Дюшеш им дойде епидемията. Мафията дава ежедневни банкети. „Криза„, това е вълшебната дума за наглите, която обичат най-много. Краде се постоянно и от всичко, но във времена на криза грабежа е чутовен. Както с кризата в Перник например. Сами я създадоха криейки състоянието на язовира до изборите и сами после изиграха ролята на спасители и прибраха „мазнинката“. Новият водопровод струващ максимално 12 милиона бе платен от всички нас за почти 30 милиона. Перничани са половин година на режим, а дебелите са с двайсетина милиона по дебели.

Давате ли си сметка какво се случва сега?

Борисов и бандата му отдавна милионите ги нямат за нищо, вече говорят и смятат само в милиарди. Докато вие си стоите у дома, страхувате се от ада, Буда ви се кара по телевизора, а генерала с черното костюмче ви казва какво да правите милиардите се усвояват ударно. Към днешна дата неродените ви внуци вече дължат по няколкостотин лева само за последният месец.

А за какво ги харчат? Къде потъват парите ни?

Докато в нормалните държави за март вече са изплатени всички обезщетения за останалите без работа и фирмите са получили своите компенсации, в България втори месец мафията се „договаря и разговаря със синдикатите и работодателите“. За един – 75 милиона, за всички други „маргинали и калпазани“ – обещания и болните фантазии на Вожда, как го давали за пример в цяла Европа, Азия, Африка, Симитли и Марс.

Ще ви кажа нещо.

През 2014г. за 24 часа правителството взе решение и наля един милиард в банката на Цеко #ФалираЛиПИБ, през 2016 и 2017г. държавната банка ББР за броени дни наля над 300 милиона в оглозганите Булгартабак и Техномаркет на Пеевски. А когато Лафката на същият Пеевски фалира наскоро, правителството на Борисов гласува светкавично 60 милиона за пощите, за да разпространяват парцалите му!

За разлика от хилядите българи и семейни и малки фирми, които агонизират в момента, за Пеевски, Цеко и останалите дебелаци няма бюрокрация, срокове, молби и заявления.
Стотици хиляди ще са следващите! И много от вас, които четат този пост са част от тази група, макар и да не го осъзнават все още. Групата на поредните евакуирали се от територията! Епидемията ще премине и след нея стотици хиляди българи ще напуснат родината си, загубили бизнеса и работата си. Активни хора, можещи хора. Нежелани от мафията хора. На нея и трябват роби и овце за стригане, доене и дране. Междувременно на крилете на страха от вируса и зад димната завеса на епидемията се налагат мракобесни закони и мафията налага своята диктатура. Хем се угояват, хем ще се разправят и с неудобните.

Знам че вируса убива, но знам, че мафията е най-масовият убиец! Не подбират млади, стари, деца и възрастни. Всички плащаме цената.

БОЕЦ знаем и че мафията не спасява, мафията ограбва и убива. Доказано! Пазете се от вируса и се стягайте за битка срещу злото. Тази битка ще се води на площадите и не ни остава много време.

Продължаваме.

Твоят коментар