Закупилите смартфон от серията Galaxy S10 през следващите 20 дни могат да спечелят Galaxy Watch Active

Samsung обяви, че ще раздаде 2500 броя от смартчасовника Galaxy Watch Active на клиентите, които закупят смартфон от серията Galaxy S10 през следващите 20 дни. Промоцията важи за покупка от който и да е официален търговски партньор на Samsung, като наградите ще бъдат разпределяни на случаен принцип. 

Кампанията касае моделите Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e, а за да участвате в нея, трябва да сте закупили своето устройство в периода 16 септември – 6 октомври. 

След това, 15 дни след датата на активация на устройството, то трябва да бъде регистрирано в приложението Samsung Members, кликвайки върху информационния банер в секция „Benefits“. От Samsung обясняват, че регистрацията трябва да се случи между 1 и 24 октомври, а на 25-ти в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени 2 500 клиенти, които успешно са активирали и регистрирали своето ново устройство в периода на промоцията и които ще получат като подарък Galaxy Watch Active.

Повече инфо и местата, от които можете да закупите официално смартфоните Galaxy S10, вижте тук – https://www.samsung.com/bg/s10promo/. 


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар