Единственият внук на легендата Емил Димитров – само на 18, а вече мисли за сватба – СНИМКИ

На 23 декември се навършиха 80 години от рождението на големия Емил Димитров. Юбилеят бе отбелязан от семейството му в дома им в „Княжево“, макар синът му Емил-младши да има идея да направи голям концерт в негова памет, но пандемията опропастила плановете му.

Годишнината на покойния певец съвпадна и с друга новина, която неговият единствен внук Мартин анонсира в социалните мрежи. Младежът е на крилете на любовта от няколко месеца, а сватбата с красивата му половинка Калина не е мираж, нищо, че е още твърде млад. Любимата му е с година по-голяма от него и вече е студентка в колеж в Англия. Калина също е възпитаничка на Италианския лицей в „Горна баня“, където Мартин през 2021 г. ще завърши XII клас. Именно в училище се срещнали пътищата им. Двамата не крият любовта си и будят възхищение с фееричните и романтични снимки, които публикуват в интернет пространството.

Родителите на внука на Емил Димитров добре познават кандидат-снахата и им желаят щастие. Съжалявали само за едно – Мартин не искал да продължи музикалния път на своя дядо, макар да наследил таланта му. „Той не свири, не се занимава с музика. Не го натискам, но продължавам да твърдя, че е страшно талантлив в тази сфера. Може би защото, когато беше по-малък, аз малко го пренасилих да свири и може би го отблъснах, не знам. Но на него други неща са му в главата – дигитален маркетинг, финанси, биткойни, криптовалути…“, казва баща му Емил Димитров-младши.

Внукът на краля на родната естрада следял пазарите, правел анализи и имал амбиции да се развива в това модерно поприще. „Вече е в XII клас в Италианския лицей в „Горна баня“. Завършват тази година, не знам как ще завършат онлайн, но завършват. Винаги може да се върне към свиренето, той талантът сам си избива, ако има нужда от него“, коментира неговият баща. Двамата обичат мъжките хобита, а най-голямата им страст е риболовът. Все още семейството живее в прословутата къща на певеца в кв. „Княжево“, която синът му е дал обет никога да не продава, колкото и да му е трудна поддръжката.

Преди време имаше спекулации, че я е харизал на Веселин Маринов, после пък на крупен бизнесмен, но истината е, че имотът, обзаведен с барокови мебели за чудо и приказ, никога не е излизал на имотния пазар, макар да имало много мераклии да го закупят

Твоят коментар