Европа иска послушание, затова държи Борисов, който козирува (ВИДЕО)

Гражданско сдружение “БОЕЦ” алармира, че зам.-главният прокурор Даниела Машева е изпратила писмо до Европейската комисия, в което информира, че сдружението е свързано с банкера Цветан Василев. Това става ясно от публикации на членове на “БОЕЦ” в социалните мрежи. От сдружението са категорични, че ще търсят правата си в съда за въпросните твърдения.
Подобно говорене познаваме още от Иван Гешев, самата институция говори по този начин. Самата институция се превърна в жълто-кафява медия, която разпространява информация, която първо минава през медийните бухалки и отговаря като официален отговор пред европейска институция с официални техни запитвания, че информацията е без доказателства, но има обосновано предположение. Това обясни адвокат Камен Добрев в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.
„Обект на техните клеветнически твърдения сме не само „БОЕЦ“, а и протестиращите, като е намерена връзка между Васил Божков и част от протестиращите, които били платени от него. Въобще шантаж и натиск спрямо върху организациите, които са по площадите много по-рано и ни сочат с пръст, че могат да клеветят колкото си искат. Също и че това е борба между два клана – от едната страна са Делян Пеевски, а от другата страна е Васил Божков и Цветан Василев“, допълни адвокатът.
В събота в 13ч. ГД БОЕЦ, Граждански мегдани и други организации ще направят демонстрация под наслов „Турски поток“ – новият „Росенец“! Да спрем грабежа и мафията!“. Това ще се случи в Брусарци, където в момента се строи новия газопровод.
Твоят коментар